Sponsorer

Prismalence

Hemifrån byn härstammar belysningsföretaget Prismalence som idag vuxit och har kunder i drygt 30 länder runt om hela världen. Deras unika patentskyddade optiksystem levererar högkvalitativt ljus i såväl hamnar som industrier, vägar och idrottsanläggningar. Själv har jag förmånen att träna i deras flimmerfria fullspektrumljus på min hemmabana i Anundsjö. Det känns extra kul att få samarbeta med Prismalence med tanke på att de utnämnts till Europas energieffektivaste industriarmatur, Europas energieffektivaste vägarmatur samt att de tilldelats miljöörnens pris Årets miljöföretag 2010. Att jobba med det bästa materialet som ger de minsta energiförlusterna och det bästa resultatet för uppgiften, är lika viktigt med en belysningsanläggning som för mig i spåret och på skjutvallen. Minskad energiförbrukning gynnar både din, min och nästa generations miljö och klimat. Därför är Prismalence en given samarbetspartner för mig

http://www.prismalence.se

Fischer

Med Fischers skidor och pjäxor känner jag mig säker på framgång. De vinner medaljligan i mästerskap efter mästerskap. Tillsammans utgör vi ett vinnande team. 

http://www.fischersports.com

ONE WAY

ONE WAY är mitt val när det gäller stavar. Deras Diamond Premio SLG 10 är en stav i världsklass. Otroligt lätt och med en fantastisk pendel. 

 

http://onewaysport.com

Hello Sweden

Hello Sweden skapar mötesplatser för svenskt näringsliv och svensk idrott. Övertygelsen är att vi kan stimuleras och inspireras och lära av varandra. Målet är att skapa värden för både idrotten och för företagen som är medlemmar. Ambitionen är att skapa möjligheter för Sverige genom nyttig kunskap, värdefulla nätverk och spännande upplevelser. Hello Sweden är på riktigt äkta win-win!

http://www.hellosweden.se

Add Cream

I hjärtat av Höga kusten hittar ni –Add Cream. En norrländsk byrå med digitalt hjärta. Här arbetar ett gäng kreativa individer med allt från webbdesign till digitala strategier och avancerade tekniska lösningar. Deras jobb är att tänka som alla andra. Det innebär att de skapar kommunikation som intresserar, når fram och påverkar. Målet är att skapa meningsfulla relationer mellan människor och varumärken. Vi har tillsammans tagit fram min hemsida. Det var smidigt, roligt och intressant att se hemsidan växa fram tillsammans med kunniga och kreativa Add Cream.

http://www.addcream.se

Höglands såg

Högland är ett av de snabbast växande skogs- och träindustrierna i Sverige. De värderar den norrlänska, högkvalitativa råvaran högt och värnar om ett nära sammarbete med sina kunder och leverantörer. Höglandssågen verkar främst i de ångermaländska skogarna likt mig. Där gör vi grundarbetet och förädlingen för att sedan visa upp slutprodukten i andra delar av världen på ett framgångsrikt sätt. 

http://www.hoglandssagen.se
WebbsponsorCopyright © 2023 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter