Halvlek

september
2
2015
133
Kommentarer

Hej Bloggen! Kul att se dig!

Tänke ta och berätta vad som hänt senaste tiden. Om vi börjar i Torsby med rullskidskytte-SM. Sprinten på lördag var tuff. Kände mig inte i bästa slag i åkningen och skyttet var ostabilt (1-2). Jag hade tagit det lugnt träningsmässigt in emot tävlingarna och fokuserat mer på skyttet tillsammans med skyttegurun Jonas Jacobsson. Tror det gjorde att kroppen chockades lite när jag begärde max på lördagen. Fick trots den lite sämre känslan ett brons som tröst. Söndagens jaktstart var ett större steg frammåt. Denna dag kändes åkningen stor och kraftfull så som jag tycker det känts generellt under sommaren. Skyttet lite bättre också, 1-1-0-1, där jag tydligt kände de skott som gick ut. Det betyder att jag har en så pass bra koncentration och kontroll under skyttet att jag har chansen att lära mig. Det blev ett brons även här. 

Direkt efter tävlingarn åkte jag hem för att fira Rut som redan blivit 1år. Otroligt vad tiden går fort även om jag tycker det känns som Rut alltid varit med oss. Lite motsägelsefullt!? Rut verkade mycket nöjd med sina presenter och jag gillade blåbärstårtan.

Så igår kväll åkte jag till Östersund för fystester idag. Det gick bra och jag är i fas. Ett litet kvitto på att träningen fungerat och jag är på rätt väg. Av testresultaten hittar jag motivation att jobba vidare med vissa delar för att vara på topp när säsongen startar. Vi är nu halvvägs till säsongen och det är en viktig halvlek kvar. Full fart frammåt!

/Fredrik

Kommentarer

Boon, the fact that his favorite author wrote a book under the pseudonym'Carter Dickson' http://xn--vf4b27jfzgc8d5ub.vom77.com - 포커사이트 http://xn--o80b910a26eepc81il5g.vom77.com - 카지노사이트 http://xn--7m2b7ov9poqh97o.vom77.com - 룰렛사이트 http://xn--o80b67oh5az7z4wcn0j.vom77.com - 모바일카지노 http://xn--oi2b30g3ueowi6mjktg.vom77.com - 바카라사이트 http://xn--mp2bs6av7jp7brh74w2jv.vom77.com - 슬롯머신사이트 http://xn--o80by81agsfmwa85o.vom77.com - 카지노주소 http://xn--o80b27i69npibp5en0j.vom77.com - 온라인카지노 http://xn--ij2bx6j77bo2kdi289c.vom77.com - 블랙잭사이트
카지노주소
order calcitriol pill <a href="https://rocaltrtn.com/">purchase rocaltrol for sale</a> rocaltrol 0.25mg usa
Vjbzmq
cheap tricor 160mg <a href="https://fenoficor.com/">buy fenofibrate generic</a> order tricor for sale
Dxatan
buy tricor 160mg sale <a href="https://fenoficor.com/">purchase fenofibrate pill</a> buy fenofibrate 160mg generic
Fdnxgy
ketotifen online <a href="https://flixitorp.shop/">buy zaditor 1 mg online</a> tofranil 25mg cheap
Twcrno
cialis coupons <a href="https://vgrfill.shop/">sildenafil without a doctor's prescription</a> cheap sildenafil sale
Fkbwcg
cheap zaditor 1mg <a href="https://tofobose.com/">tofranil 25mg cost</a> tofranil for sale
Kmleqy
buy minoxidil paypal <a href="https://abcelemax.shop/">generic flomax</a> free samples of ed pills
Vhzjjc
order generic precose <a href="https://tofobose.shop/">buy precose 50mg pills</a> fulvicin tablet
Zhrfmt
mintop order online <a href="https://abcelemax.shop/">order tamsulosin 0.2mg</a> buy ed medications
Byqsxi

Sidor

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2023 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter