Tvätt och andra förberedelser

november
21
2016
0
Kommentarer

Förra veckan avslutades med tävlingar i Östersund. Jag var med i lördagens kortdistans men det vill jag helst glömma. Speciellt den sista skjutningen där jag drog på mig 4 bom. Otur i arbetet kallar jag det. Och därmed var någon framskjuten placering bara att glömma. Skidåkningen var helt okej och ett steg på vägen mot den riktiga tävlingsformen som ska ligga några veckor bort. 

Nu sitter jag hemma och förbereder mig för säsongen. Jag tar hand om tvätten efter det långa lägret jag varit på och ser till att bössa, stavar och skidor är i ordning för fortsättningen. På onsdag är det dags att dra till Östersund igen för att ladda för världscupen. Visst kommer ni och tittar?? På söndag är första tävlingen!

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter