tillbaka i Bayern

oktober
7
2016
0
Kommentarer

Tiden gick fort på hemmaplan och nu är jag tillbaka i Ruhpolding sedan i måndags. Hemma så la jag fokus på återhämtning blandat med några viktiga expolosivitetsträningar (syftar inte på skyttet smiley ). I det fina höstvädret var det också roligt att åka ut till tomten där vi ska bygga vårt hus. Grunden är redan klar och inom kort så startar själva husbygget. Ska bli fantastiskt roligt att se hur huset växer fram.

Imorgon hade jag gärna varit på plats och sett Anundsjö IF- Friska Viljor på skyttis. Det blir inte så mycket mer spännande än så. Självklart är inte nivån på fotbollen världsklass men viljan och dramatiken på topp. Jag håller självklart på Anundsjö men det kommer bli tufft. 

Trevlig helg!

Fredrik

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter