Tävlingarna närmar sig

november
26
2014
1
Kommentar

Förra helgen lämnar en skön känsla i kroppen. Dagarna här hemma har jag med ett stort lugn kunnat träna lite annat än skidåkning. Det har blivit rullskidor, löpning och styrka. Normalt vill jag åka skidor denna tid men vädret styr man inte över. Och ska det ändå vara varmt så får det gärna vara på plussidan för då funkar rullskidorna! 

Om helgen har det mesta sagts. Och jag är fortfarande lite chockad. Spekulationerna som uppstår hurvida jag ska åka skidskytte eller längd lägger jag ingen energi på. Mitt huvudfokus är skidskytte och skulle det blir något annat är det ändå inte jag själv som nominerar det laget. Det jag tar med mig är ett ökat självförtroende och en trygghet att min åkning håller bra klass. 

Imorgon åker jag till Östersund och laddar för vår premiär på söndag. Världscupen startar med en mixstafett och blir ett första möte med hela världseliten. 

/Fredrik

Ps. Till er som, likt mig, inte är helt färdiga med julklapparna kan klicka in på min webbshop och kolla in utbudet. Mössor, pannband och telefonskal. Skönt att få dem levererade direkt hem till brevlådan Ds.

 

Kommentarer

Till er som undrat över mina böjda stavar. Det är EXEL som börjat med denna innovation. Det ger mig ett längre och kraftfullare armtag. Och de passar min teknik mycket bra!
bredbypajken

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2020 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter