Slovenien och Pins

december
6
2016
0
Kommentarer

Detta inlägg kommer direkt från Slovenien. Efter en mycket smidig resa igår så är jag på plats i Bled för att köra nästa världscup som går i Pokljuka. Det är ungefär 30min upp till Pokljuka från hotellet, tävlingarna startar på fredag. Som ni ser så är utsikten från hotellet väldigt fin!

Sedan ska jag presentera en ny produkt i webbshopen. Det är en supporterpin som privatpersoner kan köpa för att stödja min satsning mot OS 2018. Beställ din pin och stöd med valfritt belopp och visa din support. Ni finner webshoppen i menyn överst på sidan. Betalning sker via Paypal och sedan skickar jag ut pinsen till er. Tack för ert stöd!

Fredrik

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter