Slovenien

december
16
2014
2
Kommentarer

Igår lämnade vi Hochfilzen och rullade mot Pokljuka i Slovenien. Tävlingarna i Hochfilzen var ok för min del. Lite surt att skjuta snett i sprinten. Det sabbade möjligheterna att nå riktigt högt i jakten. Annars var både stafetten och jaktstarten bra. 

Men så till resan hit. Vi packade in oss i minibussar och rullade mot Pokljuka efter frukost. Vi följde GPS:en slaviskt men den måste ha varit inställd på sightseeing-mode. Den undvek de största vägarna och ibland kändes det som om vi åkte åt helt fel håll. Lite sanning var det nog i den känslan för en av våra minibussar var framme efter 2,5h medans den jag åkte i behövde närmare 6h. Vi blev iof tvungna att stanna för lunch eftersom klockan rusade iväg så mycket. En del av resan åkte vi tåg. Jepp det är sant, man körde upp bilen på ett tåg som sedan körde oss genom ett berg och på andra sidan körde man av och rullade vidare. Ni hör att det inte var det bästa vägvalet då det finns autobahn i dessa länder...

Nu några dagar med lättare träning och tävlingsstart först på fredag. 

/Fredrik

PS. Om ni vill ordna med julklappar från min webbshop är det hög tid att beställa. Posten har bråda dagar fram till jul så jag rekomederar att ni beställer idag eller möjligen imorgon. Annars riskerar ni att paketet kommer först i mellandagarna. Men samtidigt gör det kanske inte så mycket. Det är roligt att få paket oavsett dag :) Ds.

Kommentarer

Grattis till 4:e platsen och bra skytte! GOD JUL OCH GOTT NYTT SKIDSKYTTEÅR.
LENNART FORSBERG
Grattis till en utmärkt 4:e plats. Det blev riktigt spännande, toppen och God Jul. önskar vi på guldhyllan.
john seläng

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2020 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter