Skytte och skidåkning

juni
28
2016
0
Kommentarer

Skönt att förkylningen gav med sig ganska så snabbt. Passade på att göra bort en omgång med ryggskott i samma veva. Lika bra de! Den planerade vilan på midsommar uteblev och istället har jag startat upp maskineriet igen. Fyra bra träningsdagar har det blivit och idag tar jag ut en vilodag. Gårdagens rullskidpass i regnet var faktiskt ett av de bättre i sommar, så den ofrivilliga vilan kanske inte var så farlig ändå.

Sist jag skrev så glömde jag nämna min utflykt till Jonas där jag gjorde tävlingspremiär som skytt. Bara på skoj och när jag ändå var nere för att träna så varför inte göra det under lite press? Jag kände mig lite malplacerad med min tävlingstrikå och skidskyttebössa bland skjutjackor, glasögon och prickskyttegevär. Jag deltog i 60 skott liggande. Samlade ihop 601p (D) och faktum är att jag inte blev sist. yes

Imorgon rullar träningståget vidare!

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter