Presskonferens och flygande kineser

december
3
2008
0
Kommentarer
Gårdagen var händelserik. Var bland annat på min första presskonferens, nyttigt. Kändes lite lustigt att mingla runt med pressen men det gick bra. Jag fick även se hur mannen i sportradion ser ut i verkligheten. Ulfbåge är en stor man. Direkt efter pressträffen så bar det iväg till stadion som är rustad för en riktig stor tävling. Ganska häftigt med den starka belysningen faktiskt. Under träningen så händer det en konstig grej. Jag och Magnus J åker lugnt efter banan han skate och jag klassiskt. Några tyskar närmar sig bakifrån så magnus skidar närmare mig i spåret för att ge plast på vänster sida. Så där åker tyskarna förbi. Men i den krympande luckan som finns mellan mig och Magnus kommer det en flygande Kines. Han trampar fast Magnus skida så det blir tvärstopp, men detta hindrar inte honom utan han sprintar vidare i en otrolig fart. Kamikaze-kinesen. Har nog aldrig sett någon åka så fort. Hörs!!

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter