Nytt år och nya mål

juni
20
2016
0
Kommentarer

Nu vet jag inte riktigt vars jag ska börja. Det var nämligen länge sedan jag skrev något här på hemsidan. Just idag känner jag mig lite snorig och tänkte viga lite tid åt ett blogginlägg. 

Ni som också följer mig på sociala medier har sett att den nya säsongen är i full gång. Det innebär massa träning och full satsning mot nästa vinter. Resan fram emot den säsongen ser lite annorlunda ut i år då jag har tränarstöd i form av Niclas Grön på hemmaplan. Det innebär att jag har en tränare på plats i Örnsköldsvik som planerar och coachar under träningen mellan landslagslägren. Det känns väldigt inspirerande att testa något nytt när man kommer från en säsong som inte alls levde upp till mina förväntningar. Resultatet av förändringen får vi först till vintern men mitt mål med det nya samarbetet är att bli ännu snabbare i skidspåret. 

På vägen fram till vintern finns många roliga hållpunkter att se fram emot. Förutom landslagsläger även några roliga tävlingar. I slutet av juli kommer jag delta i Blinkfestivalen (Sandnes, norge). Där samlas stora delar av världseliten i både längd och skidskytte för tre dagars tävlande. För mig handlar det om ett uppförsrace och två rullskidskyttetävlingar. Det blir en höjdpunkt i sommarträningen. 

/Fredrik

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter