Ny säsong

maj
28
2017
0
Kommentarer

Nu har startskottet för resan fram emot en ny säsong startat. Redan i slutet av april hade vi första samlingen med laget. Då var det fokus på skytte, styrka och rörlighet. Vi tillverkade många tomhylsor den veckan och kroppen fick sig en besiktning i flexibilitet och styrka. Jag ligger bra till om man jämför mot tidigare säsongsstarter och det känns bra att viloperioden inte tagit ner mig alltför djupt. 

Sedan drog första fyslägret igång med en kombo av Kreta och Cypern. Först Kreta eftersom det är ett aldeles speciellt mästerskap som väntar i februari. Där samlades många vintersporter för att växla erfarenheter och lära känna varandra. Några bilderna är hämtade från det lägret. Självklart körde vi grekisk-klädkod på en av middagarna. och efter Kreta så bar det alltså av till Cypern. Där var jag tillsammans med skidskyttelandslaget. Plus att Sara och Rut också följde med. Trevligt! 

Som ni förstår så har det varit en intensiv start på året men det är just så det ska va! Dessutom har vi flyttat in i vårt nya hus. Kolla här för att se hur det blev! 

 

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter