Nu är det nära

november
24
2015
0
Kommentarer

Jag är i Östersund nu och finputsar på formen till världscupen. En del i formtoppningen var SM-tävlingen i söndags. Vi körde en masstart på perfekta spår och i fint väder. Så det fanns ingen anledning till att börja tävlingen med två bom i första skjutningen. Inte den start jag tänkt mig! Men jag jobbade mig upp i fältet, främst med bra skidåkning, och slutade på en tredje plats. Ett SM-brons till samlingen alltså. Kul med bra åkning och att få tävla i klubbdressen.

Annars varvas tuff skidåkning och styrketräning med korta lätta återhämtningspass. Adidas har levererat årets tävlingskläder och jag tycker de ser riktigt bra ut. Vi blir lite färgstarkare detta år :).

Rut har också fattat att det snart är tävling. Hon verkar redo. Frågan om farsan är det?

Är ni sugen på att se tävlingarna live så kommer det att gå bussar från Övik till Östersund den 29/11 och 5/12. Kolla efter information i bilden till inlägget. 

/Fredrik

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter