Nästa stopp Hochfilzen

december
7
2015
1
Kommentar

Tidigt imorgon bär det vidare mot Hochfilzen. Där gjorde jag världscupdebut en gång i tiden. Nästa år (eller säsong om man ska vara noga) arrangerar de VM. Vill man förstora upp tävlingarna i helgen kan man kalla det för-VM. Jag är lite nyfiken att se om de byggt om arenan/spåren något inför det som komma skall. 

Östersundstävlingarna gick inte som jag hoppats. Eller helgen blev inte vad jag tänkt mig. Mixedstafetten och distansen var bra men sedan falerade sprinten och tyvärr påverkar det jaktstarten också. Även om uppåkningen var bra. Med lite jämnare skytte och ett lyft i åkningen så blir det roligt i Hochfilzen! återkommer med rapporter därifrån. 

Tack Håkan (skidskytte.se) för fina bilden!

/Fredrik

Kommentarer

Hej! och tack för en trevlig upplevelse i Östersund. Vi på guldhyllan tycker att du gjorde fullt godkända tävlingar.om vi bara kunde påverka vädergudarna skulle dom andra få se bara ryggen på dej. Lycka till i fortsättningen.
john seläng

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter