När äre lunch egentligen?

november
20
2008
0
Kommentarer
Normalt så äter man ju lunch direkt efter första passet men idag så tyckte jag inte att det passade. Jag var nämligen uppe i ottan för att hinna träna innan min föreläsning på skolan kl.10. Och därför var jag inte riktigt sugen på lunch när jag tränat klart där vid 9 snåret. Så det fick bli en andra frukost innan skolan. Som för övrigt hade ett intressant ämne på agendan nämligen imunförsvaret. Såg förresten att tävlingarna i Idre ska TV-sändas så har ni Eurosport tveka inte att titta på lite skidskytte nästa helg. Se det som en liten uppvärmning inför världs cupen som går veckan efter det här i Östersund. Nä, nu ska jag ta mig lite lunch får se om det blir en andra lunch med eller om jag nöjer mig med en...

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter