Muonio

november
7
2015
0
Kommentarer

Att möta vintern i Muonio har varit en trevlig upplevelse. Här är det inte mycket snö men fina förhållanden. I natt landade lite nysnö och gör landskapet något mer vintrigt än mina gamla bilder visar. Träningen går bra och tanken är att höja intensiteten nu de sista dagarna innan hemfärd. 

Boendet, maten och närheten till spåren är fantasktisk här. Allt blir väldigt effektivt. Som ni ser på bilden så har rummen en kamin som ofta använts till korvgrillning kvällstid. En kväll fick vi besök av Team Feskslog (fiskrens) dvs. Alexander Os och Michael Rösch. De har bildat ett team för dem (som de själva beskriver) som ingen vill ha, är över 30år och på väg utför i karriären smiley . Det kanske kan vara ett alternativ för mig i framtiden.

Sist men inte minst så kan jag glädjande meddela att två av mina trognaste sponsorer fortsätter stötta mig. Belysningsföretaget Prismalence och Högland såg & hyvleri. Prismalence är specialister på industribelysning men även belysning för skidspår, vägar, parker osv. Höglandssågen är ett starkt växande trä- och skogsindustri företag verkande i Örnsköldsvik och Anundsjö. Jag är hjärtligt tacksam att de fortsätter vara med på min resa. 

Allt för nu!

Fredrik

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter