Keep it rollin

december
4
2014
0
Kommentarer

Gårdagens lömska distans bemästrade jag på ett bra sätt. Att ha pallkänning redan i första loppet var över förväntan. Men roligt såklart! Tyckte det gick tungt i spåret men det var nog samma känsla has de allra flesta. Landade ändå på 5e åktid. Skyttet var lurigt i vinden. Hade lite otur på första och sista skjutserien då vinden friskade i. Men att komma ut efter 4 serier med 18 träff är jag nöjd med. Härlig start!

Mixstafetten tycker jag visar att vi är ett lag att räkna med i vinter. Vi utmanar många av de stora nationerna utan att gör något maxad prestation. Det är tätt uppåt och vi är med i matchen. 

Dagen efter en distans så går det mesta ut på att återhämta sig. Jag åker upp till stadion och motionerar lite lagom. Sedan ska jag kika på skidskytte m. familjen!

Hörs hej!

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2020 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter