It´s tough out there

januari
18
2015
4
Kommentarer

Ja, jäklar vad många det är som är med i toppen just nu. Känslan är att det är väldigt hög nivå i skidåkningen och det är många som åker tillräckligt fort för att kunna göra resultat. Jag skjuter bra men lite långsamt. Det är en medveten strategi att prioritera träff men som här i Ruhpolding där vallen ligger skyddad från vinden och med mycket utför in till skyttet så är det extra många som skjuter bra. 

Nästa vecka i Antholz så kommer det säkert att bli lite mer bom. Höjden gör att belastningen in till skyttet blir högre och vanligen är det lite mer vind där också. Så förhoppningen är att jag kan fortsätta skjuta säkert och kanske höja mig lite i åkningen så ska ni se att resultaten börjar rulla in. 

Vi hörs!

Kommentarer

Heja Fredrik! Det ser väldigt trång nu i toppen! Antholz känns ändå som en hemma aren för dig, minns din WC seger där ! resultaten kommer var så säker på de! Ge alla nu en match till helgen! Heja på! Vi från Västerfanbysidan
hans wikström
Vi hejar på ändå ett snäpp högre vi på guldhyllan Heja på Freddan nu är det din tur
john seläng
Vi på Prästbordet och Sörböle, som ligger på skuggsidan. kan inte mäta oss med guldhyllan och Västerfanbysidan. Men vi håller "tummarna" för en pallplacering? Go Fredrik Go!
LENNART FORSBERG
Här på Näsbacken håller vi alla tummarna!!! Heja Fredrik,du är bäst!!!
Annagreta

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2020 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter