hit och dit

september
9
2016
0
Kommentarer

Augusti är över och det var en månad med många äventyr för min del. Först Blik-festivalen i Norge där jag fick möta lite internationellt motstånd i rullskidskyttetävlingar. Det gick både bra och jag lyckades sluta 3a. Tajmade bra och gjorde mitt bästa lopp till finalen!

Direkt efter tävlingarna i Norge så fortsatte resan till Torsby där vi var i 5 dagar med laget på träningsläger. Fick in flera bra träningar där bl.a. lite skidåkning i tunneln. Så hem och packa om väskan för nästa resa. Den tog mig till Vålådalen och längdlandslagets läger. Där fick jag möjlighet att ta rygg på de bästa skidåkarna i Sverige och hade tuffa men roliga dagar. Kändes väldigt motiverande och givande för min del.

Och om det inte var nog med resande så drog jag vidare till Tylösand för ett sponsorevenemang med Hello Sweden. Väldigt skoj och många glada människor! Jag blev också glad när det visade sig att jag vunnit bouletävlingen som vi körde. 

Som ni ser så var det lite hektiskt för mig och kanske inte så konstigt att jag blev lite förkyld. Det gjorde att jag missade Rullskidskytte-SM. Surt eftersom det hade varit perfekt träning för mig. Men att tävla förkyld är iget alternativ och jag gjorde nog rätt i att hålla mig lugn. 

Efter den förkylningen så har träningen gått bra och jag känner mig tillbaka på banan. På söndag väntar nästa träningsläger, denna gång Ruhpolding. Ska bli skoj att träna med övriga laget igen. Hoppas på bra väder!

/Fredrik

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter