Hemma igen

september
23
2016
0
Kommentarer

Det finns bättre och sämre resor. Igår gjorde jag bort mig och skapade en sämre resa än tänkt. Efter ett mycket trevligt möte med superagenterna Anna & Lotta på arlanda så skulle jag gå och checka in bagaget till sista flighten till Övik. Men väl vid incheckningen så märker jag att kvinnan bakom disken blir väldigt stressad när jag säger att jag ska till Övik. Då visar det sig att jag tagit fel på tiden och planet går 20 min tidigare än vad jag trott och hon ska precis stänga incheckningen till min flight. När jag då kommer med massor av bagage så fanns det ingen chans att hinna med. 

Så därmed fick jag en lång mellanlandning på Arlanda. Som tur är finns Rest and Fly så då gick jag och la mig istället för å sitta och uggla vid gaten. 

Tur jag tog mig hem samma dag iaf. 

/Fredrik

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter