från Nove Mesto till Oslo

februari
11
2015
1
Kommentar

Nu har vi bytt tävlingsplats. Från Nove Mesto till Holmenkollen. Avslutningen i Nove Mesto var mycket bra! Att skjuta fullt ger gott självförtroende. På bilden kan ni se hur träffarna satt. 

Resan till Oslo gick bra. Först 2h buss och sedan 2h med flyg. Även om incheckningspersonalen i Prag inte imponerade så var vi framme i god tid. Här i "kollen" är det lätt att trivas. God mat, bra boende och nära till tävlingarna.

Under träningen igår så åkte jag ut i "Nordmarka-terängen" och imponerades av deras spårsystem. Såg skyltarna för den berömda 5-mils banan. Men det spåret får jag testa en annan gång. Imorgon kommer mina föräldrar hit tillsammans med ett glatt gäng som ska se tävlingarna. Till helgen kommer också Sara. Så jag kommer att ha ett extra stöd på plats under tävlingarna. Jag hoppas det blir stor publik. Vi har ju vårt VM här nästa år och det vore kul att få en försmak av den stämningen redan nu. 

//Fredrik

Kommentarer

Hej .Fredrik. Jag kommer alltså vara klistrad framför tvn o heja allt vad ja kan. Är lite avundsjuk på Birgit o Anders som får heja på dig på plats. Håller alla tummar för dig nu närmsta dagarna. Ja som hurrar är Margareta , Birgits syster
Margareta Lindberg

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2020 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter