Då var vi igång!

november
28
2016
3
Kommentarer

Stafett är alltid roligt men igår var det extra roligt tycker jag. Vi har ett ungt och talangfullt lag men visar redan nu att vi blir att räkna med framöver. Så länge vi gör vårt bästa så kommer vi vara med i matchen. Jag känner mig tillfreds med min egna insats också. Lite velig på första liggskyttet men annars bra. Känslan i åkningen tycker jag var bra. Något att bygga vidare på. Nästa tävling blir på torsdag kväll. Så tills dess tränar jag lite lagomt mycket och njuter av att säsongen är igång. 

/Fredrik

Foto: Håkan Blidberg (skidskytte.se)

Kommentarer

Vilken bra start(vi var på plats och hejade) blir kul att följa detta nya gäng under helgen som sagt nu spänner vi hanen och så syns vi där uppe LYCKA TILL vi på gulhyllan
john seläng
Grattis till ett väl genomfört lopp!
LENNART FORSBERGi
Stort grattis till andraplatsen på sprinten så kul framför din hejarklack från guldhyllan i Bredbyn bra kämpat det är du väl värd!
Marianne Sjödin

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter