Bra start!

december
4
2016
3
Kommentarer

Världscupens första station är avklarad. Östersund bjöd på både bra och dåligt. Övervägande bra! Nionde platsen på distansen skulle visa sig vara ett steg på vägen mot pallen. För på sprinten så fick jag verkligen allt att klaffa. En kropp som svarar, klockrent skytte och fantastiska skidor! Jag har väntat länge på den känslan! Förra året var tungt och jag kände mig aldrig nära att nå några riktigt framskjutna placeringar men så helt plötsligt i lördags så fick jag uppleva det igen. Att få köra så bra i Östersund betyder lite extra för mig. Denna gång hade jag mig kära fru i publiken tillsammans med halva Bredbyn och halva släkten. Bilden sumerar känslorna ganska väl. 

Oförglömligt, oförglömligt. 

Det skulle visa sig svårt att ladda upp kroppen igen till jaktstarten. Jag gick med mungiporna från öra till öra efter sprinten och det kostade nog en hel del energi. Men hellre att det får gå riktigt bra en dag och verkligen njuta av det än att aldrig få visa sin potential. 

Imorgon bär det vidare till Pokljuka i Slovenien. Tävlingarna börjar på fredag och jag ser redan fram emot dem!

Kram 
Fredrik

Kommentarer

Du ska bara veta hur spännande det är att följa er varje år. Sitter sim på nålar varje gång. Heja er det är bara att kämpa på :)
Petra
Grattis från Storuman!
Margareta Ferry
Jäklar vilken spänning du bjöd på, stort grattis, det är som jag brukar säga(det kostar att ligga på topp)jag har tappat rösten Hoppas formen håller i sig till helgen. Än en gång stort grattis. från oss på guldhyllan
john seläng

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter