Bavaria

oktober
4
2014
2
Kommentarer

Träningslägret är i rullning. Rytmen infinner sig. Frukost, träning, lunch, vila, träning, middag och så fortsätter det nästa dag. Jag trivs. Bra väder, fin miljö. 

Utsiktsbilden är tagen uppe på Rauchberg. Byn man ser i bilden är Ruhpolding. Vi avslutade dagens första pass där. Sedan tog vi linbanan ner och åkte till skidskyttestadion och åt lunch. Härligt att kunna sitta ute och äta i oktober. Bakom den panerade fisken ser ni skjutvallen. Att vi är i skidskytteland syns inte minst på pissoaren, självklart är det ett fallmål att sikta på.

Sist men inte minst har jag ett resultat att komma med. Vinnaren av den signerade nummerlappen är: Åsa Svensson. Grattis! Du får ditt pris så snart jag är på svensk mark igen. 

Kommentarer

Tack snälla Fredrik, det var en glad överraskning. Ett mycket uppskattat pris. Vi håller tummarna för dig som vanligt och hoppas att du får ett skade och sjukdoms fritt år. Och ett jätte grattis till den nya familje medlemmen Rut, din största vinst. Från Åsa Svensson
Åsa Svensson
Rauschberg ... heter det ;-) Jag tycker också om Ruhpolding, har tillbringat ett 20-tal jular där, ett fint ställe i tyska alperna. Lycka till i vinter - Alles Gute från Västra Ängsvägen
Kirsten

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2020 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter