0-0-0-0

december
19
2015
2
Kommentarer

Vilken härlig känsla att åka förbi straffrundan och direkt ut i spåret! Jag tog det något lugnare på vallen idag och det betalade sig. Det var min tredje tävling i karriären med 0-0-0-0. Så det var lite speciellt. Placeringsmässigt så åkte jag upp mig från 30e till 14e. Åkningen kändes inte lika bra idag som på sprinten men känslan ska man inte bry sig så mycket om. Jag ser att tiderna var bra och det är huvudsaken. 

Imorgon väntar säsongens första masstart. Det känns spännande. Jag får fortsätta med samma fokusering på vallen så ska ni se att det blir bra. Det blir också sista loppet innan jul så inget att spara på med andra ord. 

Håll tummarna!

Fredrik

Kommentarer

Höjdpunkterna på TV är när vi kan följa er skidskyttar i spåren. Tackar för fin underhållning och lycka till i fortsättningen. Mvh Inger o Kent
Inger Johansson
Vilket skytte!Imponerad. Synd att det var jaktstart. Lycka till på masstarten.
Carina

Lägg till ny kommentar

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
WebbsponsorCopyright © 2019 Fredrik LindströmFölj mig på

Add Cream
 
instagram
twitter